بعد از پایان یافتن فیلمبرداری «بی خداحافظی» در لوکیشنهای جنوبی گروه تولید این فیلم از کیش به تهران بازگشتند.
«بی خداحافظی» به کارگردانی احمد امینی مروری بر زندگی رضا صادقی خواننده مشکی پوش را ارائه میدهد. خودِ صادقی در این فیلم در نقش خودش بازی کرده است.
بخشی از لوکیشنهای این فیلم در مناطق جنوبی کشور قرار داشت و به همین دلیل گروه سازنده برای فیلمبرداری این نماها به جنوب سفر کرده بودند.
گروه تولید «بی خداحافظی» شب گذشته به تهران بازگشتند و قصد دارند از هفته آینده کارهای مربوط به تدوین و صداگذاری فیلم را انجام دهند.
هنوز تدوینگر فیلم مشخص نشده ضمن اینکه معلوم نیست موسیقی فیلم را رضا صادقی میسازد یا آن که یک آهنگساز دیگر برای ساخت موسیقی متن به خدمت گرفته خواهد شد.
صادقی پیش از این چهار آهنگ جدید برای این فیلم ساخته بود که این قطعات در بخشهای مختلف فیلم مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
آمار فروش رسمی سینماهای تهران از سوی بنیاد سینمایی فارابی اعلام شد.
آمار فروش فیلم های روی پرده تا 7 مهر ماه در سینماهای تهران به شرح ذیل است:
فیلم سینمایی «زنان ونوسی، مردان مریخی» به کارگردانی کاظم راست گفتار با 34 روز اکران در 24 سینما، 5,829,831,000 ریال
فیلم سینمایی «ندارها» به کارگردانی محمدرضا عرب با 27 روز اکران در 20 سینما، 1,594,196,000 ریال
فیلم سینمایی «شیش و بش» به کارگردانی بهمن گودرزی با 20 روز اکران در 31 سینما، 6,459,376,000 ریال
فیلم سینمایی «زندگی با چشمان بسته» به کارگردانی رسول صدرعاملی با 27 روز اکران در 15 سینما، 3,137,367,000 ریال
فیلم سینمایی «آلزایمر» به کارگردانی احمدرضا معتمدی با 34 روز اکران در 9 سینما، 1,423,547,000 ریال
«باب دیلن» متهم شده که نقاشیهای اخیرش کپیبرداری از عکسهای اینترنتی بودهاند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفته میشود اکثر نقاشیهای باب دیلن، هنرمند معروف آمریکایی، که از 22 اکتبر (29 شهریورماه) در نیویورک در معرض نمایش عموم قرار گرفتهاند، کپیبرداری از عکسهای اینترنتی بودهاند.
این نقاشی ها که حاصل سفر وی به قارهی آسیا هستند، به عنوان تصاویر دست اول از مردم، معماری و مناظر شهری و طبیعی معرفی شدهاند. اکثر این آثار هنری در طول اجراهای بهار سال گذشتهی دیلن در چین و ویتنام خلق شدهاند. نمایش این آثار هنری تا 22 اکتبر (30 مهرماه) در نیویورک ادمه دارد.
این در حالی است که گفته میشود بیش از نیمی از این 18 نقاشی رنگ و روغن، کپی مستقیمی از عکسهایی است که هر فردی میتواند در گوگل پیدا کند و از روی آن بکشد.
یکی از این نقاشیها از روی عکسی کشیده شده که «هنری کاریتر- برسون» در سال 1948 گرفته است. صاحب یک وبسایت عکاسی نیز مدعی شده ،نقاشی «شانگهای» دیلن از روی یکی از عکسهای او از گوانگجو کشیده شده است.
به نوشتهی روزنامهی ایندیپندنت، دیلن در زمان شروع کار نمایشگاه هنری «گوگوشیان» نیویورک از بیان هرگونه مطلبی دربارهی منبع سوژهی نقاشیهایش خودداری کرد و گفت: «من بیشتر از زندگی واقعی نقاشی میکشم. باید همینطور شروع شود.»
این ترانهنویس و خواننده پیش از این نیز آثار هنریاش را در کشورهایی چون آلمان و دانمارک به نمایش درآورده بود.
رابرت آلن زیمرمان معروف به باب دیلن خواننده، نقاش، آهنگساز، شاعر و ترانهسرای آمریکایی در 24 ماه می 1941 میلادی در مینسوتای ایالات متحدهی آمریکا زاده شد. او در نوجوانی زادگاه خود را ترک کرد و برای اینکه با گذشتهاش ارتباطی نداشته باشد، نام خود را تغییر داد.
گفته میشود او نام هنری خود را از نام «دیلن توماس» شاعر ولزی گرفته است.
وی که در سبک موسیقی بومی آمریکا به فعالیت میپرداخت، در دههی 1960 میلادی به سبک راک روی آورد و اشعار عاشقانهی «راک اند رول» روز را با اشعار ادبی و روشنفکرانهی کلاسیک در هم آمیخت. وی در پدیدارشدن سبکی در موسیقی به نام «راک بومی» در اواسط دههی 60 بسیار تاثیرگذار بود و به «شکسپیر» همنسلان خود شهرت یافت.
ترانهی معروف او «چون یک خانهبهدوش» توسط «رولینگ استون» به عنوان بهترین ترانهی تمام زمانها انتخاب شد.
او به خاطر ترانههای نغز و پرمفهومش بارها نامزد دریافت جایزهی نوبل ادبیات شده است.
دیلن در پنج دههی اخیر در موسیقی آمریکا بهعنوان پدیده مطرح بوده است.
باب دیلن از دید بسیاری تاثیرگذارترین چهره در تاریخ موسیقی آمریکا بوده است. برخی از ترانههای او توسط بسیاری از خوانندگان مشهور دوبارهخوانی شده که از جمله آنها میتوان به «از فراز برج دیدبانی» که توسط «جیمی هندریکس» اجرا شد، اشاره کرد.
مارتین اسکورسیزی کارگردان سرشناس سینما فیلم مستند «راهی به خانه نیست» را در مورد باب دیلن ساخته است. همچنین فیلم سینمایی «من آنجا نیستم» ساختهی «تاد هینز» برگرفته از زندگی این هنرمند است.
تازه ترین شماره ماهنامه سینمایی «24» در حالی منتشر شده که شاید مهمترین بخش آن گفت وگوی بلندی است که در این شماره با مهتاب کرامتی صورت گرفته است.
بیستمین شماره مجله 24 با پرونده ا ی مفصل و متفاوت درباره دوبله منتشر شد. موضوع این پرونده یافتن پاسخی برای این پرسش است که آیا دوبله کردن فیلم ها هنوز هم تمهیدی عاقلانه و کارآمد محسوب می شود یا دوران دوبله دیگر سپری شده. درباره این موضوع می توانید خواننده گفت و گوهایی با منوچهر انور و ناصر طهماسب، یادداشت هایی به قلم امید روحانی، بهروز تورانی، محسن آزرم و بحثی چالشی میان مجید اسلامی و هوشنگ گلمکانی باشید.
عکس روی جلد این شماره به مهتاب کرامتی اختصاص یافته. «24» به مناسبت اکران فیلم آلزایمر با او گفت وگو کرده است. در کنار این گفت وگو اخبار و گزارش هایی درباره اتفاقات مهم سینمای ایران در ماه اخیر از جمله گزارش تصویری پانزدهمین جشن سینمای ایران هم منتشر شده است.
یادداشت هایی درباره فیلم های زندگی با چشمان بسته، آلزایمر و سایر فیلم های روی پرده از دیگر مطالب بخش سینمای ایران مجله است. صفحه گزارش ماه این شماره به مصاحبه ای اختصاصی با وزیر ارشاد درباره سازمان سینمایی اختصاص یافته است.
در بخش سینمای جهان مجله هم پرونده ای درباره مهم ترین فیلم هایی که تا پایان سال اکران خواهند شد به چشم می خورد. دیوید فینچر، مارتین اسکورسیزی، رومن پولانسکی، کلینت ایستوود، استیون اسپیلبرگ و دیوید کراننبرگ مهمترین فیلمسازانی هستند که در این بخش آثار آنها مورد بررسی قرار گرفته است.
صفحات «ورود به سینما»ی مجله به گفت و گوهایی با مهدی پاکدل، علی سرتیپی و پیمان قاسم خانی اختصاص دارد. یادی از موسیقی متن فیلم افسانه 1900، مرور کارنامه سینمایی ژان پی یر لئو و بازنگری فیلم معما ساخته استنلی دانن از جمله مطالب بخش نوستالژی مجله است. در این شماره، ششمین قسمت مجموعه مطالب «آموزش نقدنویسی برای همه» نیز منتشر شده است.
مراسم گشایش زنگ سینما توسط جمعی از مدیران شهرداری ، مدیران سینماها، دانش آموزان و با حضور عمو پورنگ در ایوان شمس برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ابراهیم داروغه زاده مدیرعامل موسسه در خصوص اجرای این طرح در سال 90 گفت: طرح زنگ سینما از سال 87 به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با هدف حمایت و رونق بخشی به سینمای کودک و نوجوان و ایجاد اوقات فراغت مناسب برای دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی ایجاد و راهاندازی شد و قرار است امسال با شکلی متفاوتتر و جذابتر از سالهای قبل اجرا شود، بدین منظور علاوه بر اکران فیلمهای سینمایی ژانر کودک و نوجوان، اکران فیلمهای انیمیشن نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی یادآور شد که در سال گذشته تعداد 180 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی از این طرح استقبال کردند و پیش بینی میشود که امسال تعداد دانش آموزان به 400 هزار نفر افزایش یابد.
داروغه زاده همچنین از اختصاص 14 پردیس و سینما به طرح زنگ سینما خبر داد و افزود: این طرح به گونهای است که بتواند تمامی مناطق تهران را تحت شعاع قرار دهد و دانشآموزان مناطق مختلف تهران بتوانند در ساعتهای صبح سینماها به تماشای فیلمهای متناسب با گروه سنی خود بنشینند.
گفته میشود: در این مراسم که در روز یک شنبه 24 مهرماه با اجرای عمو پورنگ در سالن ایوان شمس برگزار میشود قرار است از برنامه جدید وی با عنوان "شبکه کودک عمو پورنگ" رونماییشود که در این مجموعه نمایشی وی به همراه امیر محمد و سه عروسک گربه به نام های قشنگ، ملنگ و پلنگ اوقات جذاب و با نشاطی را برای کودکان فراهم خواهد کرد.