سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بدکاران، جز با همانندان خود، دوستی نمی کنند . [امام علی علیه السلام]
 
جمعه 90 آبان 6 , ساعت 11:4 صبح

نتایج آزمون دوره فراگیر دانشگاه پیام‌نور دقایقی قبل بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.
در این آزمون حدود 12 هزار داوطلب مجار به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور شدند.
ثبت‌نام داوطلبان پذیرفته شده آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور از روز 27 شهریور ماه آغاز می‌شود و تا 31 شهریور ماه ادامه دارد.


جمعه 90 آبان 6 , ساعت 11:4 صبح

معاون سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید مهلت انتخاب رشته مجازین کنکور 90 تا روز چهارشنبه خبر داد.
سید جلال طباطبایی در گفت وگو با خبرنگار صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان اینکه مهلت انتخاب رشته کنکور به مدت 3 روز تا ساعت 24 روز چهارشنبه 26 مرداد ماه تمدید شد، اظهار کرد: با توجه به هماهنگی های انجام شده داوطلبان می توانند در این مهلت برای تهیه دفترچه راهنمای انتخاب رشته به باجه های پستی مراجعه کنند.
وی افزود: سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org برای انتخاب رشته داوطلبان تا ساعت 24 روز چهار شنبه فعال است.
طباطبایی با اشاره به انتخاب رشته بیش از 500 هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته تا کنون، گفت: داوطلبان توجه داشته باشند که مهلت مذکور به هیچ عنوان تمدید نمی شود، بنابراین هرچه سریعتر باید نسبت به انجام انتخاب رشته اقدام کنند.
وی با تاکید بر دریافت کدرهگیری 15 حرفی در صورت تایید نهایی انتخاب رشته، خاطرنشان کرد: داوطلبان باید به خطاهایی که سیستم در زمان انتخاب رشته اعلام می کند دقت کنند و برای اطمینان از صحت انتخاب رشته دریافت کدرهگیری 15 حرفی ضروری است.
معاون سازمان سنجش با اشاره به آغاز مهلت ویرایش کد رشته محل های انتخابی از فردا دوشنبه، گفت: داوطلبان می توانند تا روز سه شنبه نسبت به تغییر یا افزایش کد رشته محل های انتخابی اقدام کنند.
طباطبایی با تاکید بر اینکه فقط یکبار ویرایش اطلاعات امکانپذیر است، خاطرنشان کرد: پس از آن به هیچ وجه تغییر یا افزایش کد رشته محلها امکان پذیر نخواهد بود.


جمعه 90 آبان 6 , ساعت 11:3 صبح

نتایج تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی‌ارشد 90 اعلام و بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
داوطلبان باید با ورود به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و وارد کردن اطلاعات ثبت‌نامی از نتیجه تکمیل ظرفیت مطلع شوند.
در تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد امسال 3 هزار و 700 نفر پذیرش شدند.
افراد پذیرفته شده باید براساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه‌های پذیرفته شده برای ثبت‌نام مراجعه کنند.


جمعه 90 آبان 6 , ساعت 11:3 صبح

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام زمان انتشار نتایج کنکور سراسری سال 90 گفت: نتایج آزمون سراسری سال 90 تا روز یکشنبه 20 شهریور ماه اعلام می شود.
دکتر ابراهیم خدایی افزود: بر اساس ظرفیت اعلام شده از سوی دانشگاهها، 586 هزار نفر در آزمون سراسری سال 90 پذیرفته می شوند.
وی اضافه کرد: نتایج آزمون سراسری سال 90 در سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org اعلام می شود.
به گزارش مهر، یک میلیون و 132 هزار و 877 نفر در 5 گروه علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبانهای خارجی در روزهای 9 تا 11 تیرماه با هم به رقابت پرداختند که با احتساب تعداد حاضرین در جلسه 90.5 درصد داوطلبان مجاز به انتخاب رشته شده اند. در نهایت 66 درصد کل داوطلبان در مراکز آموزش عالی پذیرفته می شوند.


جمعه 90 آبان 6 , ساعت 11:3 صبح

زمانی‌که دانش آموزی از محیط و فضای دبیرستان وارد محیط دانشگاه می‌شود، تفاوت‌هایی وجود دارد که این تفاوت‌ها موجب استرس و اضطراب می‌شود.
«مهدی محمدی کنگرانی»متخصص روانپزشکی و عضو کمیته رسانه انجمن روانپزشکی در این‌باره می‌گوید: گاهی ممکن است افراد در شهر خود در دانشگاه قبول شوند که به مشکل کمتری بر می‌خورند؛ اما مورد بحث ما افرادی هستند که معمولا از یک شهر کوچکتر وارد یک شهر و اجتماع بزرگتر می‌شوند. این افراد معمولا دچار بی‌قراری، تپش قلب، بی‌خوابی و پرخاشگری می‌شوند و یا حتی ممکن است که در کلاس حضور نامنظم داشته باشند.
این رفتارها و عکس العمل‌ها بستگی به این دارد که فرد از لحاظ روانشناختی در چه سطح و آمادگی دفاعی باشد و چگونه خود را از قبل با این شرایط آماده کرده است.
ممکن است که این افراد برای کاهش اضطراب دست به اعمال ناشایست مانند ارتباط دوستان ناباب، روی آوردن به مواد مخدر و مشروبات الکلی بزنند که بهترین راه حل این است که در این شرایط به مراکز مشاوره مراجعه کرده و یا از دانشجویان سال بالایی راهنمایی بخواهند.
عواملی که در این افراد ایجاد اضطراب و استرس می کند :
1- قبول شدن درکنکور
معمولا قبول شدن در دانشگاه و نتیجه کنکور، خودش به تنهایی ممکن است که اضطراب و استرس زیادی را برای یک فرد به وجود آورد
2- تغییرات فیزیکی و محیطی
وقتی دانش‌آموزی از محیط دبیرستان وارد دانشگاه می‌شود، از لحاظ فیزیکی و محیطی دانشگاه دچار تنش و اضطراب می‌شود.
3- تغییرات فرهنگی
 معمولا دانش‌آموزانی که در دبیرستان مشغول تحصیل هستند، با همشهری و افرادی که هم فرهنگ خود هستند، رابطه برقرار می‌کنند؛ اما زمانی‌که در یک محیط و یا شهر دیگر قرار می‌گیرند، با فرهنگ و افراد متفاوت آشنا می‌شود.
4- تغییر در میزان تکالیف
در دبیرستان معمولا تکالیف سبک‌تر است؛ ولی وقتی وارد دانشگاه می شود، به تبع با حجم زیادی از تکالیف مواجه می‌شود.
5- تغییر در جنسیت همکلاسی
زمانیکه فردی در دبیرستان قرار دارد معمولا با افراد هم جنس خود درس می‌خواند؛ اما زمانیکه دانشجو است امکان دارد که با افراد غیر هم جنس خود تحصیل کند.
6- فقط درس خواندن نیست
افراد معمولا زمانی‌که در دبیرستان تحصیل می‌کنند، تنها دغدغه‌ آنها درس خواندن است. ولی زمانیکه دانشجو می‌شود و در یک محیط دیگری قرار می‌گرد، باید به درآمد و شغل و مسکن و حتی مسائل فرهنگی توجه کند.
گاهی اوقات هم ممکن است افراد دچار«اختلالات انطباقی» شوند در تعریف «اختلالات انطباقی» می‌توان گفت؛ وقتی فردی وارد محیط جدید می‌شود، خود را نمی تواند با آن محیط وفق دهد و موجب افسردگی و اضطراب های شدید شده و حتی در مواردی دیده شده است که فرد دست به خودکشی می زند.
معمولا محققان و روانشناسان برای این افراد 5 توصیه دارند:
اولین راهکار این است که دانشجویان قبل از اینکه به این محیط ها وارد شوند، باید از قبل خود را برای این تغییر آماده کنند؛ ، بعد از وارد شدن به محیط، فضای آن را کاملا بشناسند و حتی مکان‌های اداری و خیابان‌ها و ساعت کلاس‌های دانشگاه را در نظر بگیرند و برنامه‌ریزی کنند، زیرا اگر افراد از قبل بدانند که وارد چه محیط و یا فرهنگی می‌شوند، ترس و دلهره آن‌ها را کاهش می‌دهند.
دومین مسئله پیدا‌کردن دوست است. در این شرایط بهترین کسی که می‌تواند فرد دانشجو را کمک کند، دوست خوب است. معمولا افراد بیشتر سعی کنند با کسانی همنشین شوند که هم فرهنگ، هم سن و سال خود باشند و بتواند به آنها کمک کند زیرا تفاوت در فرهنگ، جنسیت و یا سن باعث استرس و اضطراب فرد می شود.
سومین مسئله این است که دانشجو با کسی زود صمیمی نشود، ابتدا او را بشناسد و وقتی که یک شناخت کلی از دوست خود بدست آورند، پا را فراتر بگذارد. برخی از افراد به بهانه اینکه «من کسی را نمی شناسم»، با کسی رابطه‌ای برقرار نمی‌کنند که این کار کاملا اشتباه است؛ زیرا تنهایی در روزهای اول بیشترین ضربه را به افراد وارد می‌کند.
چهارمین توصیه این است که حتماً رابطه خود را با خانواده حفظ کرده و تماس‌ها انجام شود.
پنجمین مسئله محل سکونت دانشجو و یا هم اتاقی اوست. برخی از دانشجویان در روزهای اول مجبور هستند که با افرادی‌که از قبل از آنها هیچ شناختی ندارند، زندگی کنند، که گاهی از وقت‌ها موجب درگیری آنها هم می‌شود. در این مواقع توصیه می‌شود که با مراکز مشاوره و یا افراد سال بالاتر دانشگاه مشورت کنند؛ زیرا اگر یک دانشجو بداند که همه این مراحل را قبلا افراد دیگری گذرانده‌اند، او هم می تواند به آرامش برسد.
البته تمام این رفتارها بستگی به خود افراد دارد. اصطلاحی به نام «کپی مکانیزم‌های انطباقی» وجود دارد؛ یعنی این اصطلاح برای آنهایی است که خیلی راحت در برخورد اول خود را در دل چند نفر جا کرده و زود رابطه برقرار می‌کنند. اما برخی از افراد نمی‌توانند حتی با یک نفر ارتباط برقرار کنند که در اینجا مسئله آموزش به آنها کمک می‌کند.
اگر این افراد این برهه از زمان که می‌تواند یک هفته، یک ماه و یا 6ماه باشد، به خوبی بگذرد، به این نتیجه می‌رسند که دانشگاه یک محیط خوبی برای خلاقیت، باروری، شروع یک زندگی جدید از لحاظ مادی و کاری و... باشد؛ اما زمانی‌که فرد نتواند خود را با این شرایط وفق دهد؛ موارد زیادی از قبیل تغییر رشته، انصراف؛ افتادن به دام اعتیاد و کارهای خلاف و یا وارد شدن به باندهایی که منتظر به دام انداختن دانشجویان شهرستانی هستند و یا حتی دست به خود کشی افراد می‌شود.


<   <<   6   7   8   9   10   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

 
 
زبان انگلیسی - دانلود - Drug - عشق - آرشیو - کلیپ موبایل - قالب وبلاگ - داستان - فروتن - آهنگ - نرم افزار - پزشکی - لینک - لینک 2 - لینک 3 - لینک 4 - لینک 5کلیپ - مذهبی - داروسازی - خمینی - شهید - لینک 7 - لینک 8 - دانلود کلیپ - قالب - سینما - لینک 9 - لینک 10 - گالری عکس - لینک 11 - لینک 12 - لینک 13 - لینک 14 - لینک 15 - لینک 16 - لینک 17 - لینک 18 - شهر و کشور - دیتا - هاست - عکس - اس ام اس - اسکریپت - دانلود آهنگ - گواهینامه بین المللی رانندگی